اگر به بازار تلفنهای بیسیم سری زده باشید یا در فروشگاههای اینترنتی مختلف مشخصات تلفنهای بیسیم را بررسی کرده باشید حتما به واژه فرکانس برخورده کردهاید که در جلوی آن اعدادی مانند 5.8 یا 2.4 درج شده است. اما تفاوت این فرکانسها در چیست و کدامیک میتواند برای نیاز ما مناسب باشد؟ در ادامه با وبلاگ نت با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در مورد تفاوت فرکانسهای تلفن بیسیم در اختیار شما قرار دهیم. پس از خواندن این مقاله، که شامل برخی از اطلاعات پایه فنی تلفنهای بی سیم و فرکانسهای مورد استفاده آنها است، شما میتوانید بهتر تصمیم بگیرید که چه تلفنی با چه فرکانسی یک سرمایهگذاری عاقلانه برای خانه یا محل کار شما است:
بسیاری از مردم فکر میکنند فقط به دلیل این که یک تلفن از فرکانس بالاتر استفاده میکند، محدوده برد آن بیشتر خواهد شد. در واقعیت، فناوری بیسیم کمی پیچیدهتر است. 3 عامل اصلی وجود دارد که بر کیفیت و قدرت سیگنال تلفن بیسیم تأثیر میگذارد: ترافیک، نحوه برخورد فرکانس با موانع و وات خروجی.
ترافیک
محدوده مشخص فرکانس هر دستگاه توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) تعیین میشود. متأسفانه، بسیاری از دستگاههای بیسیم از جمله تلفن همراه، دستگاه پخش رادیو، دستگاههای مانیتورینگ کودک و پیجرها همواره سیگنالهای بی سیم را در فضای اطراف خود پخش میکنند. تداخل بین فرکانس تلفن بیسیم زمانی ایجاد میشود که هر یک از این دستگاهها از همان فرکانس یا پهنای باند تلفن شما استفاده کنند.
اینجاست که FCC نقش مهمی ایفا میکند. به منظور جلوگیری از تداخل،FCC تعیین میکند که کدام دستگاهها اجازه انتقال در محدوده خاص را دارند. هنگامی که یک محدوده به ظرفیت ترافیک خود میرسد، FCC معمولاً محدوده دیگری از فرکانسها را برای استفاده باز میکند.
نسل های اولیه تلفنهای بی سیم از پهنای باند 46-49 مگاهرتز استفاده میکردند. از آنجا که دستگاه هایی مان